Tak til

Det har været en fantastisk rejse at samarbejde om Ryk Verden! – ikke mindst fordi så mange gode kræfter har hjulpet os på vejen.

Tak til Ingrid Jespersens Gymnasieskole for at give os plads og rum til nytænkning.

Tak til eleverne i a.D skoleåret 2013/2014 for at lege med og være topengagerede og konstruktive. I har givet os en uvurderlig indsigt i unge menneskers opfattelse af medieverdenen, og I var, kort sagt, helt fantastiske at arbejde sammen med! I er og vil altid være pionererne.

Ulrik Haagerup, nyhedsdirektør DR
 Uden dig – ingen bog! Du har i dén grad inspireret os til at kaste os ud i projektet, og du har støttet os hele vejen igennem, troet på projektet, deltaget i gymnasiearrangementer og velvilligt åbnet dørene til DR for os og for eleverne.

Karen Lumholdt, forfatter og journalist
 For med din store ekspertise og varme anerkendelse at give os troen på, at Ryk Verden! er værd at kæmpe for. Og ikke mindst give os plads til at fortælle vores historie i bogen “Det personlige samfund – personalisme i praksis”.

Troels Mylenberg, chefredaktør Fynske Medier 
 Fordi du tog tid i din travle kalender til at dukke op på lærerværelset og give os dit syn på værdien af den konstruktive journalist og for at minde os om vigtigheden af de gode, demokratiske samtaler.

Peter Bro, professor og centerleder, Center for Journalistik
 Dine kloge overvejelser om journalistik set i et tidsperspektiv har været omdrejningspunktet for forståelsen af konstruktiv journalistik som begreb.

Erik Rasmussen, stifter af Mandag Morgen
 Dine visdomsord om den konstruktive journalist har fået os tilbage på sporet, når vi var kommet til at tage en afvej.
Gymnasieskolernes Lærerforening
 For den fantastiske artikel om Ryk Verden! i medlemsbladet Gymnasieskolen, og hjælp og støtte til at afholde kursus i konstruktiv journalistik for gymnasielærere.

Cathrine Gyldensted, journalist og forfatter
 Tak for en god dialog om vores bøger, og især tak for lån af din artikel med konkrete råd til at skrive som en konstruktiv journalist.

Otto Strange Møller, rektor på Ingrid Jespersens Gymnasieskole
 Tak for din store støtte til projektet! Det er altafgørende at have sin rektor med på ideen, og det har du været – lige fra begyndelsen!

Berit Andersen, Anne Mette Finderup, Gitte Raarup og Marie Gerner-Smidt, danskkolleger på Ingrid Jespersens Gymnasieskole
 Tak fordi I kastede jer ud i at undervise i bogens allerførste version, og tak for jeres positive feedback på bogens indhold. Det er guld værd at have så dejlige kolleger som jer!

Jacob K. Nielsen, dansk- og mediefagslærer på Ørestad Gymnasium 
 Tak for faglig sparring om bogens opgaver – og de gode råd, som du gav os med på vejen.
Kurt Strand, journalist 
 Tak for at skarpe kommentarer og kritisk-konstruktivt blik på hvad journalistikken betyder for den næste generation.

Trine Nielsen, Innovationschef i Berlingske Tidende
 For at få os til at se potentialet udover klasseværelset og genial sparring på vores idéer. Du slipper ikke af med os foreløbigt 😉

Per Westergaard, chefredaktør Fynske Medier  
 Din artikel om den sure cerut, der blev smidt ud rykker for vildt! Og har alle de eksempler, der får læseren til sige sige yes! Det skal vi have noget mere af.

Hans Henrik Knoop, lektor DPU, forsker i positiv psykologi
 Dine formuleringer er noget af det skarpeste, sjoveste og mest berigende, når man på kort tid skal fange et publikum; især når det publikum består af gymnasieelever.

Et stort, specielt og megarungende tak til vores hårtarbejdende og uundværlige team:  fremtidsforsker Mette Sillesen, Jasper Strømgren kommende Ryk Verden! reporter og gymnasieelev på allerførste årgang med konstruktiv journalistik, samt chefredaktør in spe Trine Frederiksen.

Og ikke mindst tak til dig – kære lærer for at tage dine elever med på Ryk verden! Rejsen.